MLM értékesítés értékesítés nélkül , építs hálózatot

A világ leggazdagabb emberei hálózatot építenek.

Üdvözölek oldalamon

Üdvözölek

Bevált, otthon végezhető munka !

Valós, online munkát ajánlok Neked, amit én is végzek !

Nekem és az általam megkeresett embereknek bevált !

Tégy próbát Te is, hidd el nem fogod megbánni ! 

Ajánlatom  terjesztési és reklámtevékenység !

Otthonodban dolgozva néhány hét leforgása alatt52038599_2065507773568158_6949872802849619968_n.jpg

jövedelemhez juthatsz !

Nincs a munka elvégzésére határidő, mindenki a saját szabadideje szerint alakítja ki a munkaidejét!

Munkatársaim között vannak nyugdíjasok, diákok, sok szabadidővel rendelkezők, sőt vannak akik főállás mellett csinálják.

A cégnek amelynek dolgozok fő célkitűzése, hogy a kis jövedelmű embereket egy legális többlet jövedelemhez juttassa, az által, hogy nem nagy marketing irodáknak adják ki a munkáikat. 

Csak olyan emberekkel tudsz pénzt keresni akik maguk is pénzt keresnek !

Ha ez nem jön létre akkor nem vagyunk fontosak egymásnak !

Bevált otthoni, online és offline is végezhető munka ! 

Az MLM, vagy Network Marketing egy kereskedelmi rendszer termékek értékesítésére, de a jövedelem  nem termékek eladásából  hanem hálózat építésből származik !

Valós munkákat ajánlok neked amit én is végzek . Nekem és az általam megkeresett embereknek bevált .Tégy próbát te is hidd el nem fogod megbánni . Ha szeretnél otthon végezhető online munkával egy stabil jövedelemhez jutni kérlek olvasd végig az ajánlatomat . Remélem hamarosan mint munkatársat köszönthetlek . 

Talán azonnal nem tudsz milliókat keresni, de esetleg már elégedett lennél azzal, is ha keresnél 35000 vagy 70000 forintot havonta. Nem ez számít, mert minden ugyanazzal az első lépéssel kezdődik, azaz a napi, következetes munkával és az első 700 ft, majd 7000 ft, majd 70000 ft, majd akár a további forintok megkeresésével. 

 

Remélem hamarosan mint munkatárs köszönthetlek!

MIT IS CSINÁLUNK MI?52769386_2085662948219307_8260149655640211456_n.jpg

Hálózatot épitünk!

A hálózatban mindig van termék és ha van termék akkor van termék eladás a termék eladásból lesz a forgalom a forgalomból pedig a pénz! 

Miből lett a pénz? Hálózatépítésből  ! 

Építs ki egy fogyasztói kört: fogyasztói kör azokból az emberekből tevődik össze akik 

1. termékfelhasználók - Törzsvásárlók

A vásárlók nem tőled fognak vásárolni, hanem közvetlenül a cégtől, saját vásárlói jogukkal . 

2.online munkát keresők -azok akik szintén hálózatot akarnak építeni. 

Üzleti elemzők szerint, a közvetlen értékesítés különösen a multi-level marketing (MLM) az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Ez a tendencia folytatódni fog !

 

Ajánlatom terjesztési és reklámtevékenység !

 

Egy regisztráció és Te is elkezdheted a munkát !

Otthonodban néhány hét vagy hónap leforgása alatt, napi 1-2 óra munkával akár több 10 -vagy több 100 e Ft közötti jövedelemhez is juthatsz !

Ha többet tudsz rááldozni, mint napi 1-2 óra, akkor a jövedelmed is ennek a többszöröse lehet !

Az általam ajánlott munka nem igényelnek sem túlzott idő ráfordítást, sem szakképzettséget.

Nincs a munka elvégzésére határidő, mindenki a saját szabadideje szerint alakítja ki a munkaidejét!

 Munkatársaim között vannak nyugdíjasok, diákok, sok szabadidővel rendelkezők, sőt vannak akik főállás mellett csinálják.

A cégnek amelynek dolgozok fő célkitűzése, hogy a kis jövedelmű embereket egy legális többlet jövedelemhez juttassa, az által, hogy nem nagy marketing irodáknak adják ki a munkáikat.

Vásárlói hálózatot kell építeni ! Hogyan ? Minden cég a termékeit reklámok útján ajánlja neked újra és újra . Nos az MLM munkában szintén ezt tesszük . Reklámozd a termékeket ,és a kedvezményes vásárlás jogát !

 Hogyan közőségi portálokra (facebook ,Instagarm stb) posztolunk ki hirdetéseket ez a hirdetési tevékenység az alapja a vevő és munkatársak bevonzásának a céghez !

Mivel az igazi Network marketing cégek nem költenek reklámra, de a reklámöltség ugyanúgy be van építve a termékek árába , ezeket a pénzeket azoknak fizetik ki, akik a marketing tevékenységet a média helyett elvégzik - adott esetben neked ! Lényegében teljesen mindegy az ,hogy melyik céghez kapcsolódóan építesz ki hálózatot az igazi kereset a hozzád csatlakozó emberekből lesz !

A dolog úgy működik, hogy az MLM anyacég nagykereskedelmi raktárakat hoz létre világszerte, amelyekben egy nagykereskedelmi vásárlói jog megszerzésével lehet csak kedvezményesen vásárolni ! Az online munkában dolgozok adják tovább ezt a vásárlói jogot nem a vállalat bocsátja ki, és ezek egymáshoz kapcsolódnak , igy épül a te hálózatod ! Amint megszerezted rá a jogot, lehetőséged van rá, hogy másnak is ilyen vásárlói jogot adj. Feladatod tehát egy vásárlói klub hálózat felépítése ! Amikor hálózatot építesz, tulajdonképpen utakat, csatornákat építesz ki a gyártó cég és fogyasztók között. Ebben a munkában pedig te - kezdetben mindenképpen - a kapcsolataidra tudsz támaszkodni. Azzal keresel pénzt, hogy jó kapcsolatot létesítesz és építesz ki más emberekkel. (Ezért is szokták az MLM-et - ha tevékenységi oldaláról közelítjük meg - Kapcsolati marketingnek nevezni.) Jövedelmed tehát nem termék eladásból, hanem marketing tevékenységből származik Egyszerű online munka ,könnyen megtanulható ,kiváló oktató anyagainkból lépésről lépésre megtanulható ! A munka nem fix béres ,jutalék rendszerű , de a megkereshető pénz az korlátlan ! 

A regisztráció ingyenes !57232126_2158254904293444_7453309327185543168_n.jpg

saját cég?

 

Mindig is saját cégről álmodtál, de féltél attól, hogy nem fog sikerülni !

Szeretnék neked bemutatni egy otthonról is működtethető vállalkozást, ami által olyan életed lehet, amilyet szeretnél.

Velünk egy olyan lehetőséget kaphatsz, amivel egy olyan jövőt építhetsz ki, ami pénzügyi biztonságot eredményez.

Segíteni fogunk megtanulni azokat a lépéseket, amiktől sikeressé válhatsz. Egy olyan csapatba tartozni, ahol mindenki segíti a másikat az útján.

Minden évben egyre több az ügyfelek száma akik ezt a vásárlási módot választották, és akik a közvetlen értékesítésben pályafutását megkezdi. És ez nem is csoda! Az MLM egy esélyegyenlőséget biztosító üzlet, akit ilyen munka érdekel szabadságra, függetlenségre, személyes fejlődésre vágyik, szakmai és anyagi sikereket szeretne elérni.

Az a lényeg, hogy a termékeket használja és ajánlani fogja online és offline is ismerőseinek, és online ismeretleneknek is . Az ajánlás a legjobb értékesítési technika.

A közvetlen értékesítés előnyös az ügyfelek számára is. El lehet kerülni a hagyományos kereskedésre jellemző dolgokat (nagykereskedő raktár- kiskereskedő vagy más közvetítők). A közvetlen értékesítésű cégek jó áron, jó minőséggel, magas árrés nélkül árulhatják termékeiket.

 

Nem ígérek senkinek biztos meggazdagodást , csak egy online munkát ajánlok ! Az online munka mint lehetőség ,egy lehetőség a pénzkeresetre , és aki online munkával akar pénzt keresni annak tudnia kell , hogy nem elég csak regisztrálni , pénzt keresni akkor fogsz ha dolgozol ! Amennyiben dolgozol lesz kereseted ! Az online munkában is dolgozni kell te döntesz adsz e lehetőséget az online munkalehetőségnek .

Rajdad múlik minden. Úgy kell működtetni, mint ha a saját vállalkozásod lenne, mivel az is! Ha jól dolgozol, akkor van jövedelmed, ha rosszul akkor kevésbé!

Higgy magadban és te is sikeres lehetsz !

munkával, szorgalommal, kitartással pár hónap alatt rendszeres jövedelemre tehetsz szert,

ami hónapról hónapra növekszik.

Adj esélyt magadnak.

Hirdetések feladása posztolása termékekről és a munkáról ! ! Ezt a munkát végezheted bárhol mert végezhető okos telefonról , laptopról , az "irodádat" magaddal viheted, oda ahová szeretnéd .

Üzleti elemzők szerint, a közvetlen értékesítés különösen a multi-level marketing (MLM) az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Ez a tendencia folytatódni fog !

 

Várlak a hálózatomba

Zsignár Tibor 

Érdekel és szeretnél dolgozni ezzel a pénzkereseti lehetőséggel 

Regisztráció itt 

keress bizalommal 

https://sp.betterware.hu/sp/registration/sponsorno/HU-69006 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 2
Heti: 1
Havi: 18
Össz.: 207

Látogatottság növelés
Oldal: Hogyan működik a Hu
MLM értékesítés értékesítés nélkül , építs hálózatot - © 2008 - 2019 - mlmertekesites.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »